پتروکاسپین سابقه بیش از یک دهه در تولید انواع سینی کابل و نردبان کابل

  • info@pcp.ir
  • ۰۲۱-۸۸۳۲۸۸۶۲ | ۰۲۱-۸۸۳۲۸۸۴۲

پتروکاسپین سابقه بیش از یک دهه در تولید انواع سینی کابل و نردبان کابل

  • ۰۲۱-۸۸۳۲۸۸۶۲ | ۰۲۱-۴۱۸۰۵۵۵۵

ساپورت پایپینگ چیست و شامل چه قطعاتی می‌شود؟

ساپورت پایپینگ چیست و شامل چه قطعاتی می‌شود؟

برای پشتیبانی و حمایت از کابل های برق، استفاده از لوله های برق و همچنین سینی کابل جزو اصول کار است. هر کدام از این‌ها دارای یک ساپورت جداگانه هستند. برای لوله‌ها از ساپورت پایپینگ استفاده می‌شود و برای سینی‌ها نیز از ساپورت سینی کابل. از لحاظ المان های ساختاری یکسری وجه اشتراکات و تمایزهایی میان آنها وجود دارد.

اما اینکه شما چه نوع شبکه کابل کشی را در سازه خود اجرا کنید بستگی به شمار کابل‌ها و معماری سازه دارد. در این مقاله ما در مورد انواع ساپورت پایپینگ و اینکه چه قطعاتی را شامل می‌شود صحبت کنیم. با شرح کامل در مورد جزئیات این نوع شبکه های پشتیبان اطلاعات ارزشمندی را ارائه می‌دهیم.

اهداف استفاده از ساپورت پایپینگ

برای نصب و اتصال لوله های برق معمولا ارتفاعات سازه انتخاب می‌شود. با این کار تنش هایی که ممکن است کابل های برق را تهدید کند به حداقل می‌رسد. جهت پشتیبانی از لوله های برق نیاز به یکسری اتصالات و تجهیزات پشتیبان داریم. این قطعات در واقع همان ساپورت های پایپینگ هستند که مسئولیت پایدار نگه داشتن لوله‌ها در ارتفاعات سازه را برعهده دارند.

این لوازم و تجهیزات می‌توانند بار حاصل از نیروی وزن لوله‌ها و کابل‌ها را تحمل کنند و مانع ریزش یا فرو ریزی لوله‌ها از قسمت سقف یا دیوارها شوند. به جهت ساختار بسیار مقاوم و استانداردی که انواع ساپورت پایپینگ دارد امنیت شبکه کابل کشی به بهترین شکل تامین می‌شود. پس هدف اصلی که برای استفاده از ساپورت پایپینگ می‌توان ذکر کرد کابل کشی کاملا ایمن و بر اساس اصول تعریف شده است.

اهداف استفاده از ساپورت پایپینگ

انواع ساپورت در پایپینگ

ساپورت های پایپینگ تنوع بالایی دارند. هر کدام در یک بخش از سازه استفاده می‌شوند و لازم است اطلاعات دقیقی در مورد آن‌ها داشته باشیم. این قطعات می‌توانند لوله های برق را هم از ناحیه سقف و هم از ناحیه دیوار مسیریابی و هدایت کنند. در حال حاضر ساپورت هایی که به وفور در پروژه های لوله کشی برق به کار گرفته می‌شوند شامل سی چنل‌ها، رادهای گالوانیزه، انواع بست چنگالی ، بست اسپیت و همچنین بست های پایه دار دیواری می‌باشند.

اینکه از کدام یک از این ساپورت‌ها یا اتصالات فولادی برق بصورت سازه ای استفاده کنید بستگی به نوع پروژه و مسیر نصب دارد. در نتیجه ما نمی توانیم یک نوع اتصالات سازه ای را برای همه پروژه های لوله کشی به کار بگیریم. در بخش های بعدی این اتصالات را بطور جداگانه توضیح می‌دهیم تا کاملا با ساختار فنی آنها آشنا شوید.

رعایت اصول استاندارد ساپورت پایپینگ با استفاده از سی چنل‌ها

سی چنل‌ها جزو اصلی ترین قطعات هستند که در گروه ساپورت پایپینگ قرار دارند. این قطعات هم می‌توانند به سقف و هم به دیوارهای سازه متصل شوند. از لحاظ شکل و نوع ساختار دارای یک سطح مقطع C شکل هستند و قسمت پشتی آن‌ها در فواصل یکسان پانچ یا سوراخ کاری شده است. از طریق همین پانچ‌ها به دیواره سازه اتصال می‌یابند.

جنس و متریال ساختاری چنل‌ها غالبا از فولاد گالوانیزه می‌باشد. بنابراین آن شدت مقاومتی که انتظار دارید این قطعات کاملا فراهم می‌کنند. همراه سی چنل‌ها قطعات زیادی را می‌توان استفاده کرد که پرکاربردترین آنها انواع بست چنگالی است. از طرفی رادهای گالوانیزه نیز روی این چنل‌ها سوار می‌شوند و می‌توانند مستقیما به انواع بست اسپیت اتصال یابند. در مجموع بدون چنل‌ها نمی توان هیچ نوع سیستم ساپورت گذاری در پایپینگ را اجرا و پیاده سازی کرد.

رعایت اصول استاندارد ساپورت پایپینگ با استفاده از سی چنل‌ها

بست چنگالی

بست های چنگالی نیز نمونه های مختلفی دارند که شامل بست چنگالی ساده و مدل های عایق دار می‌شوند. مدل هایی که بدون عایق هستند برای لوله‌ها و سیستم پایپینگ استفاده می‌شوند. اما بست های چنگالی عایق دار به جهت داشتن یک پوشش پلیمری مناسب پشتیبان خوبی برای کابل های برق هستند.

یک ساختار U شکل دارند و به واسطه یک اهرم پیچ مانند و داشتن قطر کارگیر مناسب به راحتی بر روی لوله‌ها سوار می‌شوند. نکته ای که وجود دارد این است که بست چنگالی بدون سی چنل‌ها قابل استفاده نیست و حتما باید در داخل ریل قرار بگیرند تا از این طریق بتوان لوله‌ها را درون آن کار گذاشت. در هر سی چنل می توان تعداد زیادی از انواع بست چنگالی را در سایزبندی های مختلف قرار داد.

بست اسپیت

بست اسپیت در گروه انواع ساپورت پایپینگ می‌باشد. معمولا به این قطعات اتصالات دو تکه نیز می‌گویند. به این صورت که از دو بخش نیم دایره ای تشکیل شده اند و از طریق دو پیچ به یکدیگر متصل می‌شوند. بست اسپیت یک ساختار استوانه ای شکل دارد و پیرامون لوله محکم می‌شود. این قطعات نیز در دو گروه بست اسپیت ساده و عایق دار طبقه بندی می‌شوند. نمونه هایی که دارای پوشش پلیمری عایق هستند مانع لغزش و حرکت لوله‌ها خواهند شد. لذا یک اتصال قوی و ایده آلی بوجود می‌آورند.

رعایت اصول استاندارد ساپورت پایپینگ با استفاده از سی چنل‌ها

راد گالوانیزه

رادهای گالوانیزه در ساپورت پایپینگ نقش کلیدی دارند. به این صورت که می‌تواند بر روی انواع بست اسپیت پیچ شوند تا لوله‌ها را به شکل کاملا پایدار از طریق سی چنل‌ها در ارتفاعات سازه نگه دارند. این مفتول های رزوه ای از آلیاژهای فولاد ساخته می‌شوند و دارای پوشش گالوانیزه گرم هستند. بنابراین شما نباید نگران زنگ زدگی و آسیب ساختاری رادها باشید.

بست دیواری پایه دار

بست های پایه دار همانطور که از نام آن مشخص است مسئولیت نصب لوله به دیواره‌ها را برعهده دارند. معمولا از این قطعات برای نصب و اتصال لوله های حامل سیالات نیز استفاده می‌شود. بست های پایه دار در سایزبندی های گوناگون ساخته می‌شوند و با استفاده از آنها می‌توان لوله‌ها را بدون آنکه از سازه جدا شوند نگه داشت. برای نصب این قطعات لازم است از انواع پیچ های مخصوص بتن استفاده کنیم که در دو طرف بست قرار می‌گیرند.

فروش انواع ساپورت پایپینگ در شرکت پتروکاسپین

مشتریان گرامی می‌توانند متنوع ترین انواع ساپورت‌ها را با ساختار بسیار با کیفیت و درجه 1 از شرکت پتروکاسپین خریداری کنند. این مجموعه محدودیتی برای طراحی، تولید و عرضه تجهیزات مرتبط با شبکه های پشتیبانی کابل برق ندارد. بنابراین پاسخگوی پروژه های سنگین صنعتی می‌باشد. شما می‌توانید جهت دریافت اطلاعات جزئی تر و همچنین آگاهی از قیمت محصولات با کارشناسان این شرکت در تماس باشید.

جهت مشاوره و خرید محصول می توانید با مشاوران و کارشناسان مربوطه تماس حاصل فرمایید. همچنین جهت خرید آنلاین انواع محصولات شرکت پتروکاسپین به سایت اینترنتی pcp.ir مراجعه نمایید.

مشاوره و خرید : ۰۲۱۴۱۸۰۵

 

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مقالات


اطلاعات تماس