پتروکاسپین سابقه بیش از یک دهه در تولید انواع سینی کابل و نردبان کابل

  • info@pcp.ir
  • ۰۲۱-۸۸۹۴۲۸۰۸ | ۰۲۱-۴۱۸۰۵۵۵۵

ساپورت دیواری سینی‎

ساپورت دیواری سینی‎

ساپورت دیواری سینی

Wall tray support

ساپورت دیواری سینی از ورق فولادی گالوانیزه سرد تولید می شود ، که با توجه به مقاوم بودن در مقابل زنگ زدگی و رطوبت و همچنین محیط های شرجی گزینه بسیار مناسبی جهت استفاده در سیستم های کابل کشی کارخانجات صنایع مختلف ، صنایع نفت و گاز و پتروشیمی ، و نیروگاهی و دارویی و شیمیایی می باشد.

جهت پانچ ساپورت دیواری از دستگاه تمام اتوماتیک سی ان سی با عرض دو متر استفاده و جهت خمکاری ساپورت دیواری سینی کابل از دستگاه نیمه اتوماتیک خم استفاده می شود.

جهت تولید ساپورت دیواری از ورق گالوانیزه سرد در ضخامت های 1.5 میل الی 2.5 میلیمتر استفاده می شود .

شرکت کاسپین پایپ تولید کننده انواع ساپورت دیواری های در سایزهای و ضخامت های مختلف ، توانایی تولید ساپورت دیواری سینی کابل را در ابعاد های مختلف و طبق نقشه سفارشی را نیز دارا می باشد.

نحوه انتخاب ساپورت دیواری سینی

جهت انتخاب بهتر ساپورت دیواری می بایست حجم کلی و وزن  کابل ها و سینی کابل و یا نردبان کابل مشخص گردد. مثلا جهت 7 عدد کابلی که قطر هر کدام 2 سانتیمتر است و در کنار هم در کف ساپورت دیواری قرار می گیرد می توان از ساپورت دیواری کابل با عرض 15 سانتیمتر با ضامت 1.5 میلیمتر استفاده نمود.

ساپورت دیواری گالوانیزه در عرض های 5 ، 10 ، 15 ، 20 ، 25 ، 30 ، 40 ، 50 و 60 سانتیمتر و در ارتفاع های 6 ، 8 ، 10 ، 12 ، 14 و 15 سانت تولید می گردد. از موارد مهم در انتخاب ساپورت دیواری سینی کابل گالوانیزه سرد می توان به دیواری بودن و یا آویز بودن از سقف اشاره کرد.

نگهدارنده سینی کابل

آیتم های مهم در انتخاب ساپورت دیواری سینی

  • عرض ساپورت دیواری گالوانیزه به سانتیمتر یا میلیمتر
  • ارتفاع ساپورت دیواری به سانتی متر یا میلیمتر
  • ضخامت ورق ساپورت دیواری

معمولا این محصول بصورت ساپورت دیواری سینی دیواری و ساپورت دیواری سینی آویز سقفی تولید می گردد.

اتصالات ساپورت دیواری

جهت اتصالات محصول گالوانیزه به همدیگر و ساپورت دیواری سینی کشی کابل برق نیاز به اتصالات مختلفی می باشد که در زیر به برخی از اونها اشاره می شود. همچنین جهت نصب این محصول کابل گالوانیزه سرد از ساپورت سینی های دیواری و آویز سقفی استفاده می شود که به وسیله آنها می توان ساپورت سینی کابل گالوانیزه سرد را به سقف یا دیوار نصب نمود.

علت استفاده از ساپورت های دیواری در مسیر هدايت کابل ها

همان طور که می دانید انتخاب مسیرهای معلق از طریق نصب اتصالات سقفی تنها راه هدایت سینی ها و کابل های سوار بر آن ها نیست. شما می توانید از مسیرهای دیواری نیز برای نصب اتصالات و سپس سینی ها استفاده کنید. برای آنکه بتوانید از دیواره ها به عنوان تکیه گاه مناسب جهت نصب سینی ها استفاده کنید نیاز به یکسری قطعات مکمل اتصال دهنده تحت عنوان ساپورت دیواری سینی دارید.

این قطعات به واسطه ی ساختار سخت و فلزی خود براحتی وزن بالای سینی ها و کابل ها را توأمان و یا همراه با هم تحمل می کنند. بنابراین یکی از دلایل مهم بکارگیری ساپورت سینی کابل استفاده از دیواره سازه است. دلیل دوم انتقال سینی ها از مسیرهای معلقی است که از اتصالات سقفی استفاده می کنند. طبیعتاً اتصالات سقفی نیاز به طی مراحل پیچیده تری در فرآیند نصب است.

علاوه بر این در اتصالات سقفی نیز به قطعات حمایت کننده بیشتری از جمله راد فولادی گالوانیزه دارید. حال آنکه در نصب دیواری مراحل کار شما راحت تر و سریع تر خواهد بود. از طرفی یک نظم خاصی نیز در شبکه ی کابل کشی خود برقرار خواهید کرد که باعث مدیریت صحیح کابل ها و سینی ها می باشد.

دلیل سوم امنیت بالای اتصالات دیواری نسبت به سقفی است. معمولا نیروی وزنی که به محل اتصال در سقف وارد می شود نسبت به محل اتصال دیواری بیشتر است. لذا در نصب دیواری یک اطمینان خاطر بیشتری وجود دارد. بنابراین با استفاده از ساپورت دیواری سینی امنیت و پایداری سینی ها افزایش خواهد یافت. 

علت استفاده از ساپورت های دیواری در مسیر هدايت کابل ها

مشخصات ساختاری ساپورت دیواری سینی

ساپورت دیواری سینی در اشکال مختلفی طراحی می شود که متداول ترین آن دارای یک محور طولی با طرح C شکل است که دارای پایه برای نصب در دیواره سازه می باشد. در طول بدنه آن معمولا سوراخ هایی تحت عنوان پانچ وجود دارد که غالباً در پایان کار می توان با قرار دادن یک اتصال دهنده از لغزش سینی به طرفین جلوگیری کرد.

همان طور که در بالا نیز ذکر شد در ابعاد متنوعی ساخته می شوند تا با ابعاد و سایز سینی ها هماهنگ و سازگار باشند. طبیعتاً سینی هایی که دارای سطح مقطع بزرگتری هستند باید از ساپورت دیواری سینی با طول محور بلندتر استفاده کنند تا کل بدنه سینی را در بر بگیرند.

در بعضی از طرح های آن ممکن است از اشکال ذوزنقه نیز استفاده شود. یعنی سطح مقطع و پهنای قسمت پایه قدری بزرگتر از انتهای محور آن باشد. دلیل این امر نیز افزایش تحمل قطعه در مهار وزن سینی ها است. به بیان دیگر پایه ها یا نقاطی که مستقیما به دیوار متصل می شوند باید از استحکام بیشتری برخوردار باشند. چرا که محل اتصال اصلی قسمت پایه ساپورت دیواری سینی می باشد و بخش اعظمی از نیروی وزن نیز درست در همان نقطه وارد می شود. 

مکانیزم عملکردی ساپورت سینی

اولین نکته این است که ساپورت دیواری سینی در زیر سینی ها قرار می گیرند و از این طریق به حمایت و پشتیبانی سینی ها و کابل ها می پردازند. این قطعات تنها از یک جهت به سازه یا دیواره متصل می شوند که به نسبت اتصالات سقفی نیاز به تجهیزات کمتری وجود دارد. درواقع اگر بخواهیم سینی ها را از دو جهت حمایت کنیم باید از قطعه سی چنل در زیر سینی و دو راد گالوانیزه در دو طرف آن استفاده کنیم که به این حالت اصطلاحاً حمایت دو جهته سینی می گویند.

همان طور که در قسمت های قبل توضیح داده شد در حمایت یک طرفه با استفاده از ساپورت دیواری سینی امکان لغزش یا حرکت و یا جابه‌جایی سینی وجود دارد. اما این موضوع را نمی توان جزو محدودیت ها یا معایب ساپورت های دیواری تلقی کرد. زیرا تنها با یک اتصال دهنده ثانویه در انتهای محور ساپورت می توان سینی ها را محکم در جای خود نگه داشت. 

علت استفاده از ساپورت های دیواری در مسیر هدايت کابل ها

نکات مرتبط با نصب ساپورت دیواری

با توجه به نصب دیواری ساپورت ها قبل از هر اقدامی باید از سخت بودن و سالم بودن دیواره سازه اطمینان حاصل کرد. از آنجایی که دیواره سازه های صنعتی ممکن است از جنس بتن و سایر مصالح سیمانی باشند در صورت سست بودن یا داشتن ترک های متعدد نمی توان از پایدار بودن ساپورت دیواری سینی اطمینان حاصل کرد. به همین جهت پیشنهاد می شود در صورت وجود نقص سطحی در دیواره ها، ابتدا به اصلاح، ترمیم و مقاوم سازی آن ها بپردازید تا ساپورت ها در زمان نصب روی دیوار کاملاً محکم شوند.

فواصل نصب ساپورت دیواری سینی اینکه هر دو قطعه باید در چه فواصلی نسبت به هم نصب شوند باید کامل رعایت شود. این موضوع بستگی به وزن سینی های کابل دارد. هر چقدر وزن سینی ها بیشتر باشد لازم است که فواصل نصب کمتر شود. تراز یا هم سطح بودن ساپورت ها باید در اولویت باشد. زیرا نصب غیر هم سطح ساپورت ها منجر به شیب دار شدن سینی ها خواهد شد. در این خصوص بهتر است از تکنسین های نصب با تجربه استفاده کنید. 

مقاومت و استحکام بالای ساپورت دیواری

اصولا اتصالات سینی کابل مانند انواع براکت، قطعات حمایت کننده یونسترات یا سی چنل ها، رادها، رابط های سینی کابل، پیچ و مهره ها، و از همه مهمتر ساپورت دیواری سینی کابل باید از سخت ترین متریال و ترکیبات فلزی ساخته شوند. فلز فولاد که از جمله آلیاژهای شناخته شده در ساخت هرگونه اتصال دهنده ای است می تواند مقاومت قطعات را همواره پایدار نگه دارد.

پروژه های مرتبط با نصب و راه اندازی قطعات حمایت کننده کابل مانند سینی ها و نردبان کابل جزو عملیات های حساس در این حوزه می باشد. در صورت پایدار نبودن اتصالات مختلف و فروریزی آن ها می تواند خسارات بسیار جبران ناپذیری در مجموعه های صنعتی ایجاد شود. بنابراین آنچه که در فرآیند تولید ساپورت دیواری سینی و سایر تجهیزات اتصال دهنده اتفاق می افتد استفاده از بهترین و سخت ترین متریال ساخت است.

البته متریال مرغوب تنها یک رکن اصلی تامین امنیت سازه های پشتیبان کابل است. شما باید در فرآیند نصب نیز دقت لازم را داشته باشید. زیرا این قطعات مستقیما با سازه متصل می شوند و باید محل اتصال آن ها نیز از استحکام کافی برخوردار باشد.

جهت مشاوره و خرید محصول می توانید با مشاوران و کارشناسان مربوطه تماس حاصل فرمایید. همچنین جهت خرید آنلاین انواع محصولات شرکت پتروکاسپین به سایت اینترنتی pcp.ir مراجعه نمایید.

مشاوره و خرید : ۰۲۱۴۱۸۰۵

مقالات


سی ریل گالوانیزه

سی ریل گالوانیزه

ساپورت سینی برق

ساپورت سینی برق

اطلاعات تماس