پتروکاسپین سابقه بیش از یک دهه در تولید انواع سینی کابل و نردبان کابل

  • info@pcp.ir
  • ۰۲۱-۸۸۳۲۸۸۶۲ | ۰۲۱-۸۸۳۲۸۸۴۲

پتروکاسپین سابقه بیش از یک دهه در تولید انواع سینی کابل و نردبان کابل

  • ۰۲۱-۸۸۳۲۸۸۶۲ | ۰۲۱-۴۱۸۰۵۵۵۵

پایه سینی کابل ؛ مهمترین نگهدارنده سینی های کابل

پایه سینی کابل ؛ مهمترین نگهدارنده سینی های کابل

پایه سینی کابل؛ مهمترین نگهدارنده سینی های کابل

پایه سینی کابل برای سینی های کابلی که جهت محافظت از سیم ها و کابل ها مورد استفاده قرار می گیرند، استفاده می شوند. این پایه ها دارای تنوع بسیاری می باشند، و بسته به سایز و وزن سینی های کابل انتخاب می شوند. می توان با پایه ها و ساپورت های سینی کابل، از سینی ها و نردبان های کابل برق محافظت نمود.

سینی های کابل در محیط هایی که استفاده از کابل و سیم بسیار پر رونق است، کاربرد دارند. این تجهیزات را برای نظم بخشیدن به سیم ها و کابل ها مورد استفاده قرار می دهند. از این رو نیاز به پایه سینی کابل احساس می شود، تا بتواند از سینی کابل به خوبی نگهداری کند.

می دانیم که سینی های کابل و نردبان کابل از وزن بالایی برخوردار می باشند. پس در صورتی که بخواهیم آنها را در محیط های طولانی و خاص استفاده کنیم، لازم است از سقف آویزان شوند. برای آویزان نمودن سینی های کابل نیز، به پایه سینی کابل احتیاج است. تا از سینی ها به خوبی نگهداری کند.

این دسته از پایه ها که به عنوان ساپورت های سینی کابل نیز شناخته می شوند، در اصل از سینی ها در ارتفاع مشخص مراقبت می کنند. سینی های کابل مناسب ترین تجهیزات برای محافظت از کابل ها و سیم های برق به شمار می روند. می توان از آنها در محیط های مختلف استفاده کرد.

از سینی های کابل بیشتر برای مرتب سازی و زیبا کردن سیم کشی و کابل کشی در محیط های مسکونی و صنعتی استفاده می شود. علاوه بر آن این تجهیزات از مقاومت بالایی برخوردار می باشند، و عمر زیادی دارند. در صورتی که با استفاده پایه سینی کابل که بر روی دیوار نصب میشوند، می توانند برای مدت طولانی به خوبی از سیم ها و کابل ها محافظت نمایند.

پایه سینی کابل

مهمترین ویژگی های پایه سینی کابل

هر یک از نگهدارنده ها و تجهیزاتی که برای محافظ از سیم ها و کابل ها استفاده می شوند، می توانیم مزایا و ویژگی های خاصی را بیان نماییم. از پایه های سینی کابل که در اصل ساپورت سینی به شمار می روند، بسیار محبوب می باشند. این نگهدارنده ها در تنوع های مختلفی تولید می شوند.

می توان از ان ها بسته به عرض سینی های کابل استفاده نمود. پایه سینی کابل را می توانیم به دو کلاس طراحی استاتیکی و دینامیکی دسته بندی نماییم. که استفاده از هر یک از این نگهدارنده ها مزایای بسیاری را به همراه خواهد داشت. از جمله کارایی بیشتر تاسیسات، کاهش زمان اجرا، کاهش هزینه های نصب و نگهداری، افزایش سرعت اجرا، افزایش استحکام و … .

بیشتر ساختمان ها و تاسیسات صنعتی که از سیم ها و کابل های زیادی برخوردار هستند، از پایه سینی کابل و سینی کابل استفاده می کنند، تا سیم ها و کابل های خود را مورد حفاظت قرار دهند. از این رو باید ساپورت ها و پایه های سینی کابل را به عنوان یکی از مهمترین نگهدارنده ها به شمار آوریم.

انواع ساپورت ها و پایه های سینی کابل

همانطور که پیش از این اشاره نمودیم، سینی کابل و نردبان کابل برای نصب بر روی دیوار یا زیر سقف، نیاز به نگهدارنده های مختلفی دارند. پایه سینی کابل یکی از این نمونه نگهدارنده های به شمار می رود، که دارای تنوع بسیار زیادی می باشد.

پایه ها اصولا بسته به ارتفاع آویز، نوع سقف، سایز سینی کابل، وزن سینی، محل پروژه و کلاس طراحی نوع ساپورت، تولید می شوند. از این رو می توانیم این دسته از نگهدارنده ها را به دسته های مختلفی تقسیم کنیم. از جمله پایه های سینی کابل باید به موارد زیر اشاره نماییم:

  • ساپورت سینی کابل دیواری
  • ساپورت های سینی کابل U شکل
  • پایه سینی کابل چند طبقه
  • ساپورت های لدر
  • ساپورت های سینی کابل L شکل
  • ساپورت های سینی کابل T شکل
  • ساپورت های سینی کابل F شکل

پایه سینی کابل

هر یک از این نوع پایه سینی کابل در محیط مناسبی نصب می شود، و از سینی کابل محافظت می کند.

روش نصب و استفاده از ساپورت های سینی کابل U شکل

برای استفاده از این دسته از پایه های سینی کابل، سه روش وجود دارد. از جمله:

  • نصب پایه های سینی کابل با آویز پروفیل

این نوع ساپورت ها معمولا مناسب برای باربری های سبک، سنگین و متوسط می باشند. برای نصب آنها لازم است از پروفیل هایی با زیر سری هایی همچون پیچ FHS، ایزی لاک FGN، نبشی FGL، واشر FRW استفاده شود. در این نمونه پایه سینی کابل نوع پروفیل ها و فاصله ساپورت ها بسته به سایز و وزن سینی های کابل مشخص می شود.

  • نصب ساپورت های سینی کابل با آویز راد 

این نوع ساپورت ها مناسب برای باربری های سبک و متوسط می باشند. در این روش نصب پایه سینی کابل، برخلاف آویز پروفیل از سری اتصالات دیگری همچون راد یا ( پیچ متری ) FTR، واشر FRW، مهره FHN و واشر مربعی FCW  یا  FGW استفاده می شود.

در این نوع پایه سینی کابل اصولا از پروفیل هایی همچون PGS  یا  PCS استفاده می شود. علاوه بر آن فاصله ساپورت ها نیز بسته به میزان وزن و سایز سینی های کابل تعیین می گردد.

  • نصب پایه های سینی کابل با مهار جانبی بریس

پایه سینی کابل

در این روش نصب پایه سینی کابل لازم است ابتدا بارهای جانبی ناشی از زلزله را بسته به نوع پروژه در نظر گرفته، و سپس از بریس های طولی و عرض مناسب استفاده نمود. معمولا برای نصب بریس های آویز نیاز به اتصالات لولایی خواهید داشت.

معمولا این نوع ساپورت های از پروفیل های PGS  یا  PCS استفاده می کنند. فواصل ساپورت های و کلاس طراحی آنها نیز، بسته به سایز و وزن سینی های کابل تعیین می شود.

بدون تردید شناخته انواع پایه سینی کابل در کنار دیگر تجهیزات نگهدارنده سینی کابل، می تواند به شما در انتخاب این تجهیزات کمک شایانی نماید. در صورتی که از نگهدارنده ها و پایه های مناسب در زمان نصب سینی های کابل استفاده نشود، این مسئله ممکن است منجر به بروز خطرات و آسیب های جدی در محیط های مختلف شود.

سینی های کابل و نردبان های کابل از جمله تجهیزات مناسب برای محافظت از سیم ها و کابل ها در محیط های صنعتی و مسکونی به شمار می روند. که اصولا این تجهیزات با استفاده از پایه سینی کابل سقف آویزان می شوند. تا کمتر در دسترس قرار گرفته و دچار اسیب شوند.

می توان با نصب سینی های کابل، به تنظیم بخشیدن به محیط نیز کمک شایانی نمود. البته بسته به محیط مورد نظر جهت استفاده، این سینی ها و پایه ها از مواد اولیه مختلفی تولید می شوند.

جنس ساخت پایه سینی کابل

پایه سینی کابل برای آنکه بتواند با حداکثر امنیت سینی های کابل را در ارتفاعات نگه دارد حتماً باید از متریال فلزی سخت و بسیار محکم ساخته شود. اصولاً این پایه های سینی کابل هستند که وزن بالای سینی ها و همچنین کابل های روی آن را تحمل می کنند. به همین دلیل در پروژه های صنعتی سنگین حتماً باید از انواع ساپورت ها و پایه های فلزی یا آلیاژی استفاده شود.

اما سوال اصلی اینجاست که پایه سینی کابل از چه جنسی از فلز ساخته شده است. غالبا نوع فلزات و آلیاژهایی که برای ساخت پایه ها و انواع ساپورت سینی کابل استفاده می شود آلیاژ های فولادی می باشد. این نوع فلز شدت سختی بسیار بالایی دارد و به راحتی تحت اعمال نیرو و فشارهای بالا دچار خم شدگی و شکست ساختاری نمی شود.

البته استحکام ساختاری این پایه ها مرتبط با جنس فلزی آنها نیست بلکه این پایه ها را غالباً پس از طراحی و ساخت کامل طی یک فرایند جداگانه با عنوان گالوانیزه گرم و سرد پوشش دهی میکنند. پایه هایی که دارای پوشش گالوانیزه گرم هستند عملاً در برابر کلیه فرایندهای شیمیایی نظیر اکسیداسیون، زنگ زدگی و خوردگی مقاومت بالایی دارند. به همین دلیل اگر محیط مورد نظر شما به جهت نوع فعالیت صنعتی که دارید از رطوبت بالایی برخوردار است حتماً باید از پایه های فولادی دارای پوشش گالوانیزه گرم استفاده کنید.

پایه سینی کابل ؛ مهمترین نگهدارنده سینی های کابل

موقعیت نصب پایه سینی کابل

به طور کلی سه موقعیت نصب برای پایه سینی کابل تعریف می شود. این موقعیت ها شامل سقف، دیوار و در مواردی نصب زمینی می باشد. در قسمت ذیل به شرح هر کدام می پردازیم.

  • پایه سینی کابل از نوع سقفی

این نوع از پایه ها همانطور که از نامشان مشخص است از نوع اتصالات سقفی می باشند. شاید تصور کنید که چرا باید در هدایت و مسیریابی سینی ها از اتصالات سقفی استفاده کنیم؟ درواقع یکی از اقداماتی که در پروژه های سینی کشی برق انجام میشود هدایت کابل ها از ناحیه نزدیک به سقف می باشد. با این اقدام مهم براحتی می توان از آسیب دیدگی کابلهای برق جلوگیری کرد. در این نوع اتصال یک طرح L شکل با استفاده از ساپورت سقفی و یک براکت سینی گالوانیزه صورت می گیرد.

  • پایه سینی کابل دیواری

پایه های سینی کابل از نوع دیواری زمانی استفاده می شوند که شما می خواهید سینی ها را از قسمت دیوار و نزدیک آن مسیریابی کنید. این اتصالات پایداری بسیار زیادی دارند و قاعدتاً امنیت آنها نیز نسبت به نوع سقفی بالاتر می باشد. اما این بستگی به نوع پروژه شما دارد که می خواهید از پایه سینی کابل دیواری یا سقفی استفاده کنید.

  • پایه های زمینی

در بسیاری از پروژه های صنعتی ممکن است نیاز باشد که انواع نردبان کابل یا سینی کابل به صورت زمینی نصب شوند. در این شرایط لازم است که از پایه های متصل به زمین استفاده کنیم. این پایه ها، سینی ها را به اندازه چند سانتی متر از زمین فاصله می دهند تا ایمنی بیشتری برای کابل ها فراهم شود. البته استفاده از کاور سینی کابل در این نوع نصب بسیار اهمیت دارد.

پایه سینی کابل ؛ مهمترین نگهدارنده سینی های کابل

قابلیت نصب سریع پایه سینی کابل

نوع طراحی و ساخت پایه سینی کابل به گونه ای است که شما در سریعترین زمان میتوانید عملیات اتصال یا پایه گذاری این قطعات را به اتمام برسانید. شرایط کار به این صورت است که شما باید ابتدا نقاط سخت و کاملا پایدار ناحیه سقف و دیوار سازه را شناسایی کنید تا از این طریق بتوانید با استفاده از انواع انکربولت سینی کابل این اتصالات را به سقف نصب کنید.

اینکه انکر بولت ها چگونه در نصب پایه سینی کابل استفاده میشود در نوع خود یک سوال مهم می باشد. در ارتباط با این سوال باید بگوییم که فرایند کار چندان پیچیده نیست. قسمت پایه کلیه ساپورت ها دارای یک سوراخ برای قرار گرفتن انکر بولت می باشد. زمانی که شما سقف و دیواره سازه را دریل می‌کنید با قرار دادن انکر بولت در داخل حفره ایجاد شده میتوانید عملیات نصب این قطعه را به سازه انجام دهید. سپس پایه سینی یا ساپورت در داخل انکر بولت قرار می گیرد و یک مهره شش گوش بر روی آن پیچ می شود. این اتصالات پیچ و مهره‌ای منجر به آن خواهد شد تا شما در هر زمانی که بخواهید ساپورت ها را از محل مربوطه جدا کنید.

انتخاب سایز مناسب پایه ها نسبت به ابعاد سینی کابل

سینی های کابل معمولاً در سایز های متعددی طراحی و ساخته می شوند. به این صورت که سینی های با عرض بزرگتر قابلیت پذیرش حجم بالاتری از کابل های برق را دارند. حال آنکه در مورد سینی های با عرض کوچکتر شما مجبور خواهید بود که حجم کمتری از کابلهای برق را روی سینی ها قرار دهید.

هماهنگی میان سایز سینی و کابل ها یک موضوع بسیار مهم میباشد که شما باید با ارزیابی های اولیه این هماهنگی را ایجاد کنید تا بتوانید سایزهای صحیح سینی را بکار گیری کنید. اما در مورد پایه سینی کابل نیز این موضوع صدق می کند. یعنی شما باید ببینید که چه سایزی از سینی قرار است در پروژه سینی گذاری استفاده شود تا از آن طریق بتوانید پایه ها را نیز متناسب با ابعاد سینی انتخاب کنید.

پایه سینی کابل ؛ مهمترین نگهدارنده سینی های کابل

برخی از نمونه های پایه های دیواری که غالباً با عنوان براکت شناخته می شوند معمولاً در زیر بستر سینی قرار میگیرند. برای آنکه این براکت ها بتوانند کل عرض سینی را پشتیبانی کنند حتماً باید سایز آن ها سازگار با عرض سینی باشد. انتخاب براکت ها و پایه های کوچکتر برای سینی های با عرض بزرگتر به هیچ عنوان نباید انجام شود. چرا که هرگونه لغزش می‌تواند باعث فروریزی شبکه سینی کابل شما شود.

در ارتباط با اتصالات سقفی نیز غالبا باید ابعاد پایه سینی کابل و ساپورت سقفی شما به گونه‌ای باشد که توانایی و قدرت تحمل وزن سینی ها و کابل های برق را داشته باشد. استفاده از ساپورت های کوچکتر قطعا نمی تواند گزینه خوبی برای پشتیبانی از سینی های بزرگ تر باشند. چرا که با قرار دادن کابل های برق روی سینی ها وزن بسیار زیادی ایجاد می شود. در نتیجه ساپورت ها اگر سایز کوچک تری داشته باشند توانایی پشتیبانی از این وزن به نسبت بالا را نخواهند داشت.

جهت مشاوره و خرید محصول می توانید با مشاوران و کارشناسان مربوطه تماس حاصل فرمایید. همچنین جهت خرید آنلاین انواع محصولات شرکت پتروکاسپین به سایت اینترنتی pcp.ir مراجعه نمایید.

مشاوره و خرید : ۰۲۱۴۱۸۰۵

 

مقالات


اطلاعات تماس