پتروکاسپین سابقه بیش از یک دهه در تولید انواع سینی کابل و نردبان کابل

  • info@pcp.ir
  • ۰۲۱-۸۸۳۲۸۸۶۲ | ۰۲۱-۸۸۳۲۸۸۴۲

پتروکاسپین سابقه بیش از یک دهه در تولید انواع سینی کابل و نردبان کابل

  • ۰۲۱-۸۸۳۲۸۸۶۲ | ۰۲۱-۴۱۸۰۵۵۵۵

چگونگی نصب داکت در حالت روکار

چگونگی نصب داکت در حالت روکار

چگونگی نصب داکت در حالت روکار

داکت برق یکی از تجهیزات بسیار مهم می باشد که معمولاً برای پشتیبانی و حمایت از سیم های الکتریکی بر روی دیواره سازه مورد استفاده قرار می گیرد. برای آنکه بتوانید از این قطعات ارزشمند به بهترین نحو استفاده کنید بهتر است عملیات نصب داکت را همراه با استانداردهای لازم بر روی سازه پیاده سازی کنید. سیم کشی با استفاده از داکت های برق شرایطی را برای شما فراهم می کند تا بتوانید به صورت روکار سیم های الکتریکی را در سازه هدایت و مسیریابی کنید.

در نبود داکتهای برق قطعاً با پراکندگی و شلوغی کابل ها مواجه خواهید شد. به همین دلیل استفاده از این قطعات می تواند شما را در داشتن یک سیم کشی موفق در ساختمان کمک کند. البته در زمان ساخت و ساز اکثر ساختمان ها معمولا ترجیح بر این است که سیم های الکتریکی با استفاده از لوله های خرطومی به صورت توکار هدایت شوند.

اما بعد از اتمام ساخت سازه ممکن است شما نیاز داشته باشید یکسری تجهیزات الکتریکی را در ساختمان قرار دهید که در آن موقع عملیات نصب داکت اهمیت پیدا می‌کند. در این مقاله قصد داریم به طور مفصل در مورد نصب و اتصال داکت سیم برق صحبت کنیم.

برای نصب داکت از چه ابزارها و تجهیزاتی استفاده می کنیم؟

برای آنکه بتوانید عملیات نصب داکت را به صورت استاندارد و کاملاً ایمن انجام دهید در ابتدای کار نیاز به یکسری ابزارها و تجهیزات کاربردی دارید تا از این طریق بتوانید داکت ها را بدون مشکل بر روی سازه نصب کنید. این تجهیزات که هر کدام وظیفه خاصی را برعهده دارند به شرح ذیل می باشد:

  • انواع پیچ گوشتی
  • اره ها یا کاترهای دستی و برقی
  • خودکار به منظور علامت گذاری روی داکت
  • وسایل ایجاد زاویه مانند گونیا برای برش های ضروری در گوشه های دیوار
  • انواع اتصال دهنده مانند رولپلاک
  • ابزارهای اندازه گیر از قبیل مترهای با حداکثر متراژ ۳ متر
  • داکت برق
  • دریل
  • وسایل خود ایمنی مانند دستکش های ضد الکتریسیته

استفاده از اتصالات مانند رولپلاک در نصب داکت فوق العاده اهمیت دارد. زیرا عملاً این قطعات اتصال دهنده هستند که داکت ها را به صورت کاملا پایدار بر روی سازه نگه می دارند. به همین دلیل وسایلی مانند دریل، پیچ و پیچ گوشتی و همچنین رولپلاک همواره برای نصب و اتصال داکت های برق در اولویت قرار دارند.

اینکه شما از چه نوع رولپلاک d استفاده کنید بستگی به سایز داکت دارد. خوشبختانه داکت ها از متریالی ساخته شده اند که وزن بسیار پایینی دارند. بنابراین پایداری آنها بر روی سازه کاملا تضمین شده خواهد بود.

برای نصب داکت از چه ابزارها و تجهیزاتی استفاده می کنیم؟

انتخاب سایز مناسب قطعات در فرآیند نصب و اتصال داکت

موضوع مهمی که در فرایند نصب داکت وجود دارد این است که باید ابعاد و سایز داکت ها را متناسب با حجم سیم های برق انتخاب کنید. در واقع نمی توان یک حجم بالایی از سیم ها را درون داکت های با سایز کوچک قرار داد زیرا در چنین شرایطی هم داکت دچار آسیب می‌شود و همین اینکه سیم های الکتریکی ممکن است نتوانند عملکرد بهینه خود را در جهت انتقال جریان برق داشته باشند.

به همین دلیل شما باید در زمان خرید با یک کارشناس مربوطه در حوزه سیم کشی ساختمان مشورت کنید تا بتوانید سایزهای ایده آل داکت ها را انتخاب و خریداری کنید.

مسیریابی درست جهت نصب داکت ها

به طور کلی ما نمی توانیم داکت ها را در هر مسیری از سازه نصب کنیم. بلکه باید مسیرهای کوتاه را انتخاب کنیم تا از این طریق بتوانیم در مصرف داکت ها صرفه‌جویی داشته باشیم. معمولاً در عملیات سیم کشی ساختمان اولویت بر این است که در کوتاه ترین مسافت بتوانیم سیم های برق را به محل مورد نظر خود هدایت کنیم. این کار می تواند ایمنی سیستم سیم کشی را افزایش دهد.

باز کردن پوشش داکت

داکت های برق دارای یک درپوش محافظ هستند که پس از نصب بدنه اصلی به سازه بر روی داکت قرار می گیرد. این درپوش ها می توانند از بیرون ریختگی سیم ها جلوگیری کنند. این درپوش ها همچنین سیم های برق را از تماس مستقیم با عوامل محیطی آسیب زننده جدا می کند. باز کردن درپوش در حین نصب داکت به دیوار زمانی اتفاق می‌افتد که می خواهیم با استفاده از رولپلاک داکت ها را به سازه اتصال دهیم. پس از آنکه داکت ها را بر روی دیوار نصب کردید مجددا می توانید در پوش ها را بر روی آنها قرار دهید.

برای نصب داکت از چه ابزارها و تجهیزاتی استفاده می کنیم؟

سوراخ کردن دیوار با دریل و نصب داکت ها

سوراخ کردن دیوار با دریل ها چندان کار پیچیده‌ای نیست. شما کافی است مسیرهای تعیین شده جهت نصب داکت را مشخص کنید و سپس در فواصل مشخص شروع به سوراخ کردن دیوارها با سرمته مناسب کنید. همانطور که گفته شد این داکت ها چندان وزن بالایی ندارند. بنابراین نیازی نیست که فواصل سوراخکاری و سپس نصب رولپلاک ها را کوتاه انتخاب کنید.

شما می توانید فواصل سوراخ کاری را بین ۱ یک تا ۲ متر در نظر بگیرید. بعد از اتمام فرایند دریل کردن می توانید ابتدا رولپلاک ها را در سوراخ های ایجاد شده قرار دهید و سپس با استفاده از پیچ داکت برق ها را به دیوار نصب کنید.

نصب کلید ها و پریزهای برق

کلیدها و پریزهای برق نیز به تبعیت از داکت ها به صورت روکار نصب می‌شوند. هر چند در گذشته معمولاً کلیدها و پریزها را در داخل دیوار جاسازی می‌کردند اما ممکن است به جهت نیاز یک مجموعه کاری لازم باشد که از پریزهای بیشتری در سطح دیوار استفاده کنیم که در آن صورت نوع روکار آنها را انتخاب می کنیم.

این قطعات می توانند در مسیرهای داکتها نصب شوند. از لحاظ شکل و ظاهر هیچ نوع آسیبی به نمای ساختمان وارد نمی کنند. بنابراین شما با اطمینان خاطر می توانید این اقلام پرکاربرد را بر روی سطح دیوار نصب کنید.

مشاوره قیمت و خرید انواع داکت از شرکت پتروکاسپین

مشاوره قیمت و خرید انواع داکت از شرکت پتروکاسپین

مشتریان گرامی می توانند جهت خرید انواع داکت در سایز های مختلف با شرکت پترو کاسپین تماس بگیرند. در این مجموعه همواره سعی می‌شود قیمت محصولات نسبت به بازار متعادل و مناسب باشد. بنابراین شما می توانید یک حجم گسترده ای از محصولات را خریداری کنید. با توجه به اهمیت انتخاب صحیح داکت ها کارشناسان ما می توانند در این حوزه مشاوره و رهنمودهای کارگشایی را خدمت مشتریان ارائه دهند تا شما بتوانید یک خرید موفقی را تجربه کنید.

جهت مشاوره و خرید محصول می توانید با مشاوران و کارشناسان مربوطه تماس حاصل فرمایید. همچنین جهت خرید آنلاین انواع محصولات شرکت پتروکاسپین به سایت اینترنتی pcp.ir مراجعه نمایید.

مشاوره و خرید : ۰۲۱۴۱۸۰۵

 

مقالات


اطلاعات تماس