پتروکاسپین سابقه بیش از یک دهه در تولید انواع سینی کابل و نردبان کابل

  • info@pcp.ir
  • ۰۲۱-۸۸۹۴۲۸۰۸ | ۰۲۱-۴۱۸۰۵۵۵۵

لدر کابل و تفاوت آن با سینی کابل

لدر کابل و تفاوت آن با سینی کابل

لدر کابل و تفاوت آن با سینی کابل

لدر کابل از جمله تجهیزات صنعتی است که عمدتا در مکان های روباز مورد استفاده قرار میگیرد. این دسته از تجهیزات صنعتی به دلیل ارتباط مستقیم با محیط بیرون، تجهیزات کارآمدتر و ایمن تری نسبت به لوله های فلزی و پی وی سی به شمار می روند.

به طور کلی لوله های فلزی علاوه بر آنکه انعطاف پذیری کمتری نسبت به نردبان کابل دارند، کمتر با محیط بیرون در تماس هستند. به این ترتیب کابل ها و سیم های برق کمتر با محیط بیرون در ارتباط هستند و در نتیجه دمای آن ها افزایش پیدا می کنند. لدر کابل علاوه بر آن که کابل ها را بیشتر در ارتباط با محیط بیرون قرار می دهد، اجرای ساده تری داشته و روند کابل کشی تاسیسات برقی صنایع تسریع می کند.

ویژگی های لدر کابل

به طور کلی لدر کابل از لحاظ ظاهری مانند نردبان های عادی است. طراحی این دسته از تجهیزات ساختمانی به گونه ای است که تنها فاصله پله ها از یکدیگر بین ۲۵ تا ۳۰ سانتی متر باشد. با توجه به ابعاد و اندازه پله ها می تواند گفت که لدر ها تنها برای محافظت از کابل ها مورد استفاده قرار می گیرند. چرا که سیم ها قطر کمی داشته و در هنگام اجرا، پیمانکاران را با مشکل روبرو می کنند.

به علاوه از آنجایی که از لدر کابل بیشتر در محیط های روباز استفاده می شود، سیم ها به دلیل پوشش ظریفی که دارند زودتر دچار پوسیدگی می شوند. همانطور که گفته سد این دسته از تجهیزات صنعتی عمدتا در معرض باد و رطوبت قرار دارند.

به همین دلیل متریال به کار رفته در آن ها باید به گونه ای انتخاب گردد که در برابر شرایط نامساعد جوی از خود مقاومت نشان دهد. به همین دلیل در اکثر مواقع نردبان های کابل را از جنس فولاد گالوانیزه و یا استیل می سازند.

سینی کابل ورق فابریک

تفاوت سینی و لدر کابل

از آنجایی که نردبان کابل دارای مقاومت بیشتری نسبت به سینی کابل است، از آن برای عبور دادن کابل های قطور و سنگین استفاده می شود. از لحاظ تهویه می توان گفت که لدر کابل دارای تهویه مناسب تری نسبت به سینی کابل است.

طراحی نردبان کابل به گونه ای است که بیشتر برای محیط های روباز مورد استفاده قرار گیرد اما سینی کابل عمدتا برای کابل کشی و سیم کشی در محیط های سرپوشیده استفاده می گردد. دلیل این امر آن است که لدر کابل فاقد صفحه زیرین است و با قرار گرفتن در محیط بیرونی باعث تجمع کمتر رطوبت و گرد و غبار می گردد و به این ترتیب از فرسایش و از بین رفتن کابل ها جلوگیری می کند.

لدر کابل گالوانیزه

یکی از انواع لدرهای موجود در بازار لدر کابل گالوانیزه است‌. این نوع از تجهیزات صنعتی به دلیل نوع متریال به کار رفته برای محیط روباز بسیار مناسب هستند. در این نوع از تجهیزات صنعتی، ورق فولادی از طریق عمل گالوانیزاسیون در برابر رطوبت مقاوم می شود.

گالوانیزاسیون در لدر های کابل عمدتا به دو طریق گالوانیزاسیون سرد و گالوانیزاسیون گرم تقسیم بندی می شود. به طور کلی لدر هایی که از طریق عمل گالوانیزاسیون گرم، تولید می شوند به دلیل وجود پیوندهای قوی تر بین مولکول های فولاد و فلز روی، دارای طول عمر بیشتری نسبت به لدرهای تولید شده به روش آبکاری سرد هستند. لازم به ذکر است که سوراخکاری در این لدر ها برای جلوگیری از آسیب رسیدن به پوشش روی قرار گرفته بر روی آن، پیش از آبکاری صورت می گیرد.

سینی برق فلزی

اتصالات لدر کابل

همانطور که میدانید برای آنکه بتوان بخش های مختلف تاسیسات برقی را به یکدیگر مرتبط کرد، باید مسیر های مختلفی اجرا شود. برای مرتبط کردن این مسیرها به یکدیگر عمدتا از اتصالات استفاده می شود.

زانویی نردبان کابل

زانویی های نردبان کابل برای تغییر جهت ۹۰ درجه ای لدرها استفاده می شود.

سه راهی لدر کابل

هنگامی که سه مسیر متفاوت باید در یک مسیر ادغام شوند، از سه راهی ها استفاده می شود.

چهار راهی لدر کابل

هنگامی که چهار مسیر متفاوت باید در یک مسیر ادغام شوند از این اتصالات استفاده می شود.

ردیوسر نردبان کابل

هنگامی که در مسیر باید دو نردبان با سایزها و اندازه های مختلف به یکدیگر متصل گردند، از ردیوسر استفاده می شود

سینی کابل گالوانیزه

نحوه تولید لدر

برشکاری

همانطور که گفته شد ، ورق هایی که در تولید نردبان کابل استفاده می شوند، از جنس فولاد سیاه استفاده می گردنند. این ورق ها پیش از آن که توسط فرآیندهای آبکاری گالوانیزه شوند، تحت برش قرار میگیرند. به این ترتیب در ورق ها مقاومت بیشتری در برابر رطوبت و خوردگی از خود نشان می دهند. به طور کلی نردبان کابل از طریق دستگاه های NC و در طول های ۲ الی۳ متر برشکاری می شوند.

پانچ کردن

برای آنکه بتوان اتصالات مختلف نردبان کابل را به یکدیگر متصل کرد، باید درون نردبان سوراخ هایی در نظر گرفته شود، این سوراخ ها نیز پیش از آن که ورق مورد نظر تحت فرآیند آبکاری، گالوانیزه شود ایجاد می گردد. تا به این ترتیب در اثر سوراخکاری به لایه محافظ موجود روی ورق های فولادی آسیبی وارد نشود. به طور کلی این پانچ ها از طریق دستگاه CNC ایجاد می شود.

خم کاری

برای جلوگیری از آسیب رسیدن به نردبان کابل و همچنین از بین بردن لبه های تیز، عمدتا از خم کاری استفاده می شود. به همین منظور عمدتا از دستگاه های NC برای خم کاری ورق فولادی استفاده می گردد‌ به طور کلی این خم ها به صورت چهار طرفه و شش طرفه بر روی ورقه های فولادی ایجاد می گردند.

جوشکاری قطعات

برخی از اتصالات و فیتینگ های نردبان کابل برای داشتن عملکرد بهتر نیاز به جوشکاری دارند. در این هنگام این قطعات به با توجه به ضخامتی که دارند، عمل جوشکاری از طریق گاز CO2 بر روی آن ها صورت می پذیرد. به منظور جلوگیری از کاهش مقاومت ورق ها و محل های درز جوش در برابر رطوبت و خوردگی حتما پس از جوشکاری این محل ها باید توسط پوششی از فلز روی پوشانده شوند.

بازرسی

به طور کلی در فرآیند تولید قطعات، بازرسی امر بسیار مهمی به شمار می آید. به طور کلی در فرایند تولید نردبان کابل، ۴ مرتبه باید روند تولید تحت بازرسی قرار گیرد و در صورت رعایت استانداردهای لازم، نردبان کابل برای عرضه به بازار آماده است. این مراحل عبارتند از:

  • بازرسی اولیه از قبیل متریال به کار رفته در لدر کابل
  • بازرسی در حین تولید نردبان کابل
  • بازرسی نردبان کابل پس از عمل آبکاری
  • بازرسی نهایی نردبان کابل

به شما بازدید کننده گرامی پیشنهاد می شود با برقراری تماس با کارشناسان این شرکت در زمینه ی فروش لدر کابل ، پس از دریافت مشاوره و اطلاعات لازم، اقدام به خرید محصول مورد نظر خود نمایید.

مقالات


انواع پوشش سیم برق روکار

انواع پوشش سیم برق روکار

اطلاعات تماس