پتروکاسپین سابقه بیش از یک دهه در تولید انواع سینی کابل و نردبان کابل

  • info@pcp.ir
  • ۰۲۱-۸۸۳۲۸۸۶۲ | ۰۲۱-۸۸۳۲۸۸۴۲

پتروکاسپین سابقه بیش از یک دهه در تولید انواع سینی کابل و نردبان کابل

  • ۰۲۱-۸۸۳۲۸۸۶۲ | ۰۲۱-۴۱۸۰۵۵۵۵

فرآیند سینی کاری برق و تجهیزات مورد نیاز آن

فرآیند سینی کاری برق و تجهیزات مورد نیاز آن

فرآیند سینی کاری برق و تجهیزات مورد نیاز آن

یکی از پروژه های بسیار ارزشمندی که معمولا در مجموعه های صنعتی انجام می شود فرآیند سینی کاری برق می باشد. همان طور که می دانید از جمله اجزای بسیار مهم در شرکت های تولیدی و کارخانجات صنعتی، کابل های برق می باشند که به دلیل تعداد و حجم بالایی که دارند لازم است با استفاده از سینی کابل به صورت کاملا منظم در مسیرهای تعیین شده هدایت شوند.

عمدتا نصب سینی ها در یک سازه به صورت دیواری و سقفی اجرا می شود و به ندرت در ارتفاعات کم یا پایه دیوار نصب می شوند. چرا که در ارتفاعات بلند ایمنی و امنیت بیشتری برای کابل ها بخصوص در محیط های پر تنش فراهم می شود. جهت نصب صحیح سینی برق به چندین فاکتور مهم و اساسی باید توجه کنیم تا نتیجه پروژه رضایت بخش و مطابق با استانداردهای تعریف شده باشد.

اولین موضوع مرتبط با حجم کابل ها و تطابق آن با سایز سینی های کابل می باشد. مورد بعدی اتصالات آن است که معمولا به دو نوع اتصالات سازه ای و اتصالات میان سینی ها تقسیم بندی می شوند. در این مقاله قصد داریم به بررسی سایز سینی ها و همچنین اتصالات آن بپردازیم تا از این طریق بتوانیم پروژه سینی کاری برق را به بهترین شکل ممکن به پایان برسانیم.

تطابق حجم و تعداد کابل ها با سایز سینی ها

موضوع بسیار مهمی که در فرآیند سینی کاری برق همواره جزو اولویت شروع کار می باشد تطابق تعداد و حجم کابل ها با سایز سینی ها می باشد. شما نمی توانید هر تعداد کابل را در یک سایز مشخصی از سینی ها قرار دهید. زیرا نه تنها باعث آسیب فیزیکی به کابل ها می شوید بلکه انتقال جریان برق نیز به درستی انجام نخواهد شد و ممکن است خسارات سنگینی به مجموعه وارد شود.

در نتیجه اگر میخواهید حجم کابل ها را افزایش دهید حتما باید سایز سینی را نیز افزایش دهید تا کابل ها در یک شرایط بهینه درون سینی ها پخش شوند. معمولا عرض سینی ها در اندازه های 2، 4، 6، 8، 12، 16، 18، 22، 24، 28 اینچ طبقه بندی می شوند.

همان طور که مشاهده می کنید طیف سایزبندی بسیار وسیعی در سینی های کابل وجود دارد که باعث می شود پاسخگوی پروژه های سنگین سینی کاری برق نیز باشند. از لحاظ ارتفاع لبه های سینی نیز غالبا در سایزهای 2، 4 و 6 اینچی می باشند. این ارتفاع لبه ها درواقع از خارج شدن کابل ها از سینی ها جلوگیری می کند.

شناسایی اتصالات قبل از اجرای سینی کابل | سینی کاری برق

استفاده از ساپورت ها در سینی کاری برق

ساپورت ها جزو اتصالات سازه ای هستند و به دو گونه ی ساپورت سقفی و ساپورت دیواری طبقه بندی می شوند که با توجه به شرایط سازه انتخاب و نصب می شوند. ممکن است به دلیل برخی دلایل و محدودیت های سازه ای نیاز باشد که مسیر سقفی را انتخاب کنیم و در برخی دیگر ممکن است هدایت سینی ها از ناحیه ی دیواری بهتر و ایمن تر باشد. بنابراین نوع پروژه و نوع معماری سازه تعیین می کند که از نوع سقفی یا دیواری ساپورت ها استفاده کنیم.

بر روی این ساپورت ها البته از نوع سقفی قطعاتی با عنوان براکت سینی کابل نصب می شوند تا با ایجاد یک طرح L شکل بهتر از سینی ها پشتیبانی و حمایت کنند. جنس و متریال این ساپورت ها و براکت ها از ورق های فولادی گالوانیزه می باشد که با این نوع متریال به خوبی می توانند وزن بالای سینی ها و کابل ها را تحمل کنند.

نقش راد گالوانیزه در سینی کاری برق

راد گالوانیزه یک مفتول فولادی تمام رزوه است که با نصب در کنار براکت ها و سپس ساپورت ها به خوبی می توانند یک اتصال دهنده ی سازه ای قوی را به وجود آورند. معمولا برای تامین امنیت بیشتر و مهار ایده آل سینی ها و کابل های موجود در آن ترجیح بر این است که بعد از نصب ساپورت ها، در طرف دیگر سینی ها یک راد گالوانیزه نیز نصب شود.

این حمایت دو طرفه باعث می شود تا حد بسیار زیادی از افتادن سینی ها جلوگیری شود. این رادها در سینی کاری برق عملیات اتصال را تکمیل می کنند. غالبا به شکل مستقیم به سازه نصب می شوند. البته ممکن است نیاز باشد که با استفاده از یک سی چنل که در زیر سینی قرار میگرد، از دو راد گالوانیزه نیز در دو طرف سینی استفاده شود. این نوع اتصال معمولا در مرکز سازه به شکل معلق به منظور حمایت مضاعف سینی ها اجرا می شود.

مشاوره قیمت و خرید سینی های کابل از شرکت پتروکاسپین | سینی کاری برق

اتصالات مورد استفاده بین سینی های کابل

یکسری از اتصالات مانند زانوها بین دو سینی کابل نصب می شوند و عملا پروسه ی سینی کاری برق را منعطف تر می کنند. با این اتصالات تمام تغییر جهت های لازم در خط مسیر سینی ها انجام خواهد شد و به نوعی منجر به ایجاد یک سیستم یکپارچه و منسجم می شوند.

اتصالات دیگری نظیر سه راهی سینی کابل به گونه ای طراحی شده اند که در سه جهت مختلف کابل های برق را انشعاب گیری و هدایت می کنند. اگر بخواهیم پرکاربردترین این اتصالات را نام ببریم می توانیم به رایزرها، اتصالات متقاطع، ردیوسرها یا کاهنده های سطح مقطع اشاره کنیم.

هر کدام از این قطعات کارایی ویژه ای دارند و برای اهدافی خاص در عملیات سینی کاری برق استفاده می شوند. اگر میخواهیم که فرآیند نصب سینی کابل با استاندارد بالا انجام شود باید این اتصالات را به خوبی بشناسیم تا بتوانیم در موقعیتی صحیح آن ها را بکار بگیریم.

چرا باید از تکنسین های با تجربه در اجرای سینی کاری برق استفاده کنیم؟

سینی کاری برق یک پروژه ی بسیار تخصصی می باشد که لازم است توسط تکنسین های اجرایی مرتبط بر روی سازه نصب شوند. هرگونه بروز عیب یا استفاده اشتباه از قطعات و اتصالات می تواند سبب ریزش سینی ها از ارتفاعات شود. بنابراین به منظور جلوگیری از هزینه های تعمیر و نگهداری شبکه بهتر است این کار را بر عهده پیمانکاران آشنا به اصول سینی کشی بسپاریم.

علت استفاده از ساپورت های دیواری در مسیر هدايت کابل ها

مشاوره قیمت و خرید سینی ها و اتصالات آن از شرکت پتروکاسپین

جهت دریافت مشاوره و همچنین جزییات مرتبط با مراحل خرید سینی ها و اتصالات آن می توانید با شرکت پتروکاسپین تماس حاصل فرمائید. کارشناسان ما همواره بهترین رهنمودها را در حوزه آشنایی بیشتر با محصولات و خرید آن ها به شما ارائه می دهند.

جهت مشاوره و خرید محصول می توانید با مشاوران و کارشناسان مربوطه تماس حاصل فرمایید. همچنین جهت خرید آنلاین انواع محصولات شرکت پتروکاسپین به سایت اینترنتی pcp.ir مراجعه نمایید.

مشاوره و خرید : ۰۲۱۴۱۸۰۵

 

مقالات


اطلاعات تماس