سینی کابل مشبک با توجه به مشخصاتی که مشتری ارائه می دهد در اندازه های مختلف موجود هستند. ما سینی مشبک را در ضخامت هایی از قبیل ۱.۲ میلی متر، ۱.۵ میلی متر، ۱.۶ میلی متر، ۲ میلی متر، ۲.۵ و ۳ میلی متر تولید می کنیم که همگی از لحاظ سایز عرض، متغیر هستند به طوری که از سینی کابل عرض ۱۰ سانت تا سینی کابل عرض ۵۰ سانت نیز در این شرکت طراحی و تولید می شود.
سینی مشبک با توجه به آن که از جنس فلز است و به تبع آن به دلیل آسیب پذیر بودن در محیط های مرطوب و جلوگیری از خوردگی و فرسایش در گذر زمان، سعی شده است تا طی فرآیندی مشخص گالوانیزه شوند بنابراین می توان آن ها را در محیط های متفاوت با شرایط مناسب مورد استفاده قرار داد. لوازم جانبی سینی کابل که موضوع اصلی این مقاله است به چند دسته زیر تقسیم بندی می شوند که در ادامه به تفصیل هر یک خواهیم پرداخت:
در سازه ی مورد نظر ما که قصد استفاده از سینی مشبک برای هدایت کابل های خود داریم همواره نقاط و گوشه هایی وجود دارند که دارای تغییر زاویه های تند هستند در نتیجه در مسیریابی سینی کابل نیز لازم است که تغییر جهت هایی را متناسب با بنا ایجاد کنیم بنابراین این امر با قطعات جانبی سینی کابل میسر می شود. یکی از این قطعات دارای انحنای افقی یکپارچه است و منجر به ایجاد یک زاویه ۹۰ درجه در مسیر سینی مشبک می شود به گونه ای که با متصل کردن دو سینی کابل در مجاورت خود، یک تغییر جهت ایده آل را پدید می آورد.
وجود گستردگی در شبکه ی کابل کشی، طراحان را بر آن داشت تا متناسب با نیاز یک سازه به طراحی و ساخت انواع متنوعی از قطعات سینی مشبک بپردازند. استفاده از طرح سه مسیر یا سه راهی نشان دهنده ی پیچیدگی مجموعه است به گونه ای که کابل ها در یک نقطه مشخص به سه مسیر متفاوت هدایت می شوند تا بتوانند در نهایت نظم و عدم بهم ریختی وظیفه ی انتقال انرژی را به بهترین نحو انجام دهند.
زاویه بین مسیر های کابل در این طرح از سینی مشبک، ۹۰ درجه در نظر گرفته شده است تا کابل ها در گذر زمان فرسوده و آسیب نبینند، به نوعی می توان آن را ایده آل ترین زاویه نیز قلمداد کرد چرا که هم مسیریابی درستی به کابل ها می دهد و هم از خمش بیش از حد کابل نیز جلوگیری می شود و در نهایت یک مجموعه ی به هم پیوسته ی سینی کابل استاندارد را خلق می کند.
شلوغی و تراکم بیش از حد در یک مجموعه، در صورت عدم مدیریت ، همواره بی نظمی و بهم ریختگی را به دنبال خواهد داشت و اگر این پراکندگی در مورد شبکه ی وسیع کابل های انتقال انرژی برق وجود داشته باشد خسارات جبران ناپذیری را به دنبال خواهد داشت. بنابراین مهم ترین رکن در ایجاد یک مدار برقی منسجم، برقراری نظم در چینش کابل ها و همین طور ایجاد ثبات در مسیر کابل کشی است که دقیقا همان وظیفه ای است که سینی مشبک به همراه این طرح چهار مسیر به خوبی انجام می دهند. این قطعه در چهار جهت به سینی مشبک متصل می شود و در یک نقطه پذیرای انبوهی از کابل ها است.
ایجاد خمش زیاد در کابل ها به هیچ عنوان قابل توجیح نیست و همواره باید در یک مسیر ملایم روی سینی مشبک چیده شوند و اگر نیازی به تغییر جهت کابل بود، لازم است که در یک مسیر با شیب ملایم این اتفاق بیافتد بنابراین این قطعه شرایطی را مهیا می کند که کابل ها به دور از هر گونه آسیبی مسیر خود را تغییر دهند.
این قطعه نیز همانند طرح قبلی است با این تفاوت که دارای شیب درونی و از دو طرف به سینی مشبک متصل می شود. کابل ها با یک خمش نرم و متعادل و تغییر جهت ۹۰ درجه ای، به مسیر خود ادامه می دهند.
این قطعه دارای دو سطح مقطع متفاوت می باشد به گونه ای که یکی نسبت به دیگری بزرگتر است و این بدان معناست که می تواند به دو سینی مشبک با عرض مختلف متصل شود. انواع مختلفی از آن وجود دارد که عبارتند از :
در مسیر کابل کشی ممکن است نیاز به افزایش یا کاهش تراکم کابل باشد که در این حالت لازم است تا یک انشعاب از سینی کابل با عرض متفاوت داشته باشیم و در این حالت است که ردیوسرها به خوبی نقش خود را ایفا می کنند.
جهت اطلاع از به روز ترین قیمت و شرایط تولید سینی مشبک می توانید با کارشناسان فروش این شرکت تماس حاصل فرمایید.
۰۲۱-۴۱۸۰۵۵۵۵