پتروکاسپین سابقه بیش از یک دهه در تولید انواع سینی کابل و نردبان کابل

  • info@pcp.ir
  • ۰۲۱-۸۸۹۴۲۸۰۸ | ۰۲۱-۴۱۸۰۵۵۵۵

ریل برق؛ جزو پرکاربردترین قطعات پشتیبانی کابل الکتریکی

ریل برق؛ جزو پرکاربردترین قطعات پشتیبانی کابل الکتریکی

ریل برق؛ جزو پرکاربردترین قطعات پشتیبانی کابل الکتریکی

اگر قصد احداث شبکه های کابل کشی برق را دارید مطمئناً به یک ریل برق احتیاج پیدا می کنید. ریل های برق را می توان جزو اصلی ترین و به‌ نوعی پرکاربردترین قطعات پشتیبانی کابل قلمداد کرد. از این قطعات می توانید برای حمایت از انواع لوله برق و در مواردی به عنوان تکیه گاه برای سینی های کابل استفاده کنید.

البته سی ریل هایی که برای مهار وزن سینی های کابل مورد استفاده قرار می گیرد معمولا از نوع پانچ دار هستند که در زیر سینی همراه با راد گالوانیزه مورد استفاده قرار می گیرد. اما کاربرد اصلی آنها را می توان به همراه بست چنگالی گالوانیزه در نظر گرفت. این دو قطعه یعنی سینی ها و بست های چنگالی در واقع مکمل یکدیگر هستند و به خوبی می توانند لوله ها و کابل های برق را در بالاترین سطح امنیت در سازه های مختلف محکم در جای خود نگه دارند.

در ادامه مقاله سعی می کنیم جزئیات و مطالب بیشتری را از این قطعات مهم در سیستم های کابل کشی ارائه دهیم. لذا اگر قصد خرید ریل برق را دارید حتما این مقاله را مطالعه فرمایید تا با آگاهی بیشتری به تهیه آن ها بپردازید.

مشخصات ساختاری ریل برق

به منظور آشنایی با مشخصات ساختاری ریل برق معمولاً سه متغیر اساسی را برای معرفی آنها در نظر می‌گیرند که شامل ضخامت، عرض و طول ریل های برق می باشد. ضخامت سی ریل های برق معمولاً بین ۰/۸ تا ۲ میلیمتر می باشد. طبیعتاً هر چقدر ضخامت این ریل ها افزایش می یابد به همان نسبت مقاومت و استحکام آنها در شبکه افزایش می یابد.

خرید ریل های با ضخامت بالا معمولاً زمانی انجام می شود که شما می خواهید از لوله های بزرگ تر در شبکه کابل کشی خود استفاده کنید. زیرا لوله های با قطر بیشتر وزن به نسبت بالاتری دارند و لازم است که اتصالات آنها و قطعات که برای نصب آنها در سازه مورد استفاده قرار می گیرد از استحکام بالایی برخوردار باشند.

عرض ریل برق معمولاً از ۲۰ میلیمتر تا ۳۰ میلیمتر می باشد. در واقع عرض این قطعات معرف سطح مقطع و یا پهنای آنها می باشد. هرچقدر قطعه مورد نظر عریض تر باشد لازم است که از بست های چنگالی با عرض هماهنگ با سی ریل ها استفاده کنیم تا دقیقاً این بست ها بتوانند بر روی ریل ها سوار شوند.

متغیر آخر مرتبط با طول ریل برق می باشد. معمولاً ابعاد طولی آنها در شاخه های یک متری و دو متری می باشد. البته اگر نوع معماری خاصی در یک سازه اجرا شده است این سی ریل ها قابلیت کات شدن را نیز دارند. در نتیجه بهتر می توانند با ابعاد سازه هماهنگی و سازگاری لازم را داشته باشند.

ورق مصرفی که در ساخت سی ریل ها مورد استفاده قرار می گیرد غالباً از ورق فولادی ST37 می باشد که درجه سختی بسیار بالایی دارد. از لحاظ نوع روکش نیز عمدتاً از روش گالوانیزه گرم بهره می‌برند. این روش باعث می‌شود تا قطعات در طولانی مدت دچار زنگ زدگی و خوردگی نشوند.

مشخصات ساختاری ریل برق

استفاده از سی ریل جهت حمایت از سینی های کابل

ریل برق همانطور که گفته شد در پروژه های مرتبط با سینی کاری برق نیز استفاده می شود. در مراحل نصب سینی کابل در برخی موارد لازم است که از ریل های برق در زیر سینی ها به عنوان تکیه گاه استفاده کنیم. طریقه به کارگیری آنها به این صورت است که در زمانی که سینی ها در مرکز سازه قرار دارند لازم است از دو طرف حمایت شوند.

به همین دلیل ابتدا دو راد گالوانیزه را به طور مستقیم به سازه متصل می کنند. سپس سی ریل ها را در زیر سینی ها قرار داده و به رادهای موجود از دو سمت اتصال می دهند. با این مکانیسم سینی ها با بالاترین سطح امنیت حمایت می شوند. نکته مهمی که در استفاده از ریل برق در زیر سینی ها باید مورد توجه قرار دهیم این است که فواصل نصب آن‌ها را در طول سینی رعایت کنیم.

لذا معمولاً با توجه به حجم کابل ها و وزن سینی ها به ازای هر ۱/۵ تا ۲ متر یکی از این اتصالات مشتمل بر رادهای فولادی و سی ریل ها را نصب می‌کنند تا به خوبی از این طریق ایمنی سینی ها و کابل های برق تامین شود. البته در مسیرهایی که سینی ها به صورت دیواری هدایت می شوند لازم است که ابتدا یک براکت را بر روی سی ریل نصب کنیم تا از این طریق سینی ها بتوانند با قرار گیری بر روی براکت ها در مسیرهای نزدیک دیوار هدایت شوند.

استفاده از سی ریل جهت حمایت از سینی های کابل

بکارگیری سی ریل جهت پشتیبانی از لوله ها و کابل ها

زمانی که می‌خواهید لوله برق و یا کابل های الکتریکی را در مسیرهای سقفی و در مواردی دیواری هدایت کنید در اغلب اوقات نیاز به سی ریل دارید. این ریل ها با استفاده از بست چنگالی به خوبی می توانند لوله ها و کابل های برق را به صورت ثابت و پایدار در ناحیه سقف نگه دارند.

شما می توانید چندین لوله برق یا کابل الکتریکی را در طول سی ریل ها همراه با بست چنگالی قرار دهید. با توجه به افزایش تعداد لوله در یک محور سی ریل قطعاً لازم است که از اتصال محکم ریل ها به سازه مطمئن شوید. زیرا هر چقدر بار نیروی وارده در سی ریل ها افزایش یابد قطعاً فشار و نیروی بیشتری به محل اتصال سی ریل ها در سازه وارد میشود.

از طرفی کابلهای برق نیز می‌توانند بدون لوله ها البته با استفاده از بست های چنگالی عایق دار به تنهایی بر روی ریل برق قرار بگیرند. نکته مهمی که وجود دارد در واقع استفاده از بست های چنگالی عایق دار بر روی کابلهای برق می باشد. عایق های موجود در بست های مربوطه می توانند از آسیب فیزیکی به کابل ها جلوگیری کنند.

بکارگیری سی ریل جهت پشتیبانی از لوله ها و کابل ها

خرید با کیفیت ترین سی ریل ها از شرکت پتروکاسپین

مشتریان گرامی می توانند جهت دریافت مشاوره تخصصی در مورد جزئیات محصولات و همچنین پروژه خود با شرکت پتروکاسپین تماس حاصل فرمایند. کارشناسان ما متناسب با نوع سیستم کابل کشی برق شما سعی میکنند بهترین سایز این قطعات را به شما معرفی کنند تا از این طریق بتوانید پروژه خود را به بهترین نحو اجرا و به پایان برسانید.
جهت مشاوره و خرید محصول می توانید با مشاوران و کارشناسان مربوطه تماس حاصل فرمایید. همچنین جهت خرید آنلاین انواع محصولات شرکت پتروکاسپین به سایت اینترنتی pcp.ir مراجعه نمایید.

مشاوره و خرید : ۰۲۱۴۱۸۰۵

 

مقالات


سی ریل گالوانیزه

سی ریل گالوانیزه

ساپورت سینی برق

ساپورت سینی برق

اطلاعات تماس