پتروکاسپین سابقه بیش از یک دهه در تولید انواع سینی کابل و نردبان کابل

  • info@pcp.ir
  • ۰۲۱-۸۸۳۲۸۸۶۲ | ۰۲۱-۸۸۳۲۸۸۴۲

پتروکاسپین سابقه بیش از یک دهه در تولید انواع سینی کابل و نردبان کابل

  • ۰۲۱-۸۸۳۲۸۸۶۲ | ۰۲۱-۴۱۸۰۵۵۵۵

داکت کشی برق

داکت کشی برق

داکت کشی برق

داکت کشی برق سیستم جدید کابل کشی روکار برای منازل و ساختمان های اداری و تجاری مختلف می باشد. هدف از این سیستم کاهش هزینه های زیاد سیستم های توکار است تا مجبور به خرابکاری و تعمیرات اساسی نداشته باشید، ضمن اینکه جلوی شلوغ شدن فضا هم گرفته می شود. در این مطلب به طور کامل به توضیح این سیستم خواهیم پرداخت.

داکت کشی برق به سیستمی از شبکه می گویند که برای قرارگیری کابل ها استفاده می شود و پیاده سازی چنین سیستم هایی مختص ادارات و سازمان های مختلف نیست بلکه در منازل هم کاربرد دارد. از طرفی داکت هایی که برای سیم کشی استفاده می شوند فقط مختص سیم برق نیستند بلکه برای کابل تلفن، شبکه و کلیه انواع کابل و مسی به کار می روند. در ادامه با بررسی مزایا و انواع سیستم داکت کشی و سایر موارد بیشتر با این مورد آشنا خواهید شد.

مزایا و کاربردهای سیستم داکت کشی برق چیست؟ چرا از این سیستم استفاده می شود؟

داکت مورد استفاده در سیستم داکت کشی کابل های مختلف، از جنس پلاستیک یا PVC است. این سیستم در ابتدا و انتها دارای درپوش بوده و بر روی آن هم درپوش محافظ قرار می گیرد. قبل از اینکه به بررسی مزایا و کاربردهای سیستم داکت کشی در محیط های مختلف بپردازیم بد نیست بدانید که چرا از این سیستم استفاده می شود؟

سیستم داکت یک نوع سیستم برق کشی و سیم کشی روکار به حساب می آید که شاید در نظر برخی افراد کاری بیهوده به نظر برسد و به دلیل تأثیری که روی زیبای محیط داخلی می گذارد چندان مطلوب نباشد. مسأله اینجاست که بسیاری از اوقات به دلیل تغییر دکوراسیون یا طراحی اشتباه، پریزهای برق و تلفن یا کلیدها به خوبی در دسترس نیستند یا به هر دلیلی می خواهید یک یا چند پریز اضافه کنید، در این صورت هزینه خرابکاری دیوار و سیم کشی توکار به مراتب بیشتر از هزینه داکت سیم کشی برق (سیم کشی روکار) است.

داکت کشی برق

از جمله مزایا و کاربردهایی که با داکت کشی برق منزل یا ادارات یا هر نوع مکان دیگری نصیب شما خواهد شد در ادامه بیان شده اند:

  • با داکت کشی کابل و سیم های مختلف، جلوی تجمع آنها و در نتیجه شلوغ شدن فضا گرفته می شود
  • سیستم داکت کشی برق جلوی آسیب رسیدن به کابل و سیم های مختلف را می گیرد
  • موقع اجرای شبکه های کامپیوتری، سیستم دوربین های مداربسته، هوشمندسازی ساختمان، اتوماسیون اداری و غیره، بهترین سیستم کابل کشی، داکت ها هستند که ضمن منظم کردن کابل ها، به زیبایی محیط هم کمک می کنند.
  • سیستم داکت قابلیت رنگ شدن دارد. چنانچه مایل باشید می توانید داکت کشی برق ساختمان خود را همرنگ دیوار کنید تا نمود ظاهری آن کمتر شود.
  • کنار هم قرار گرفتن کابل برق در کنار کابل تلفن باعث ایجاد نویز خواهد شد. با داکت کشی برق به دلیل فاصله گرفتن آنها از یکدیگر، این نویز حذف می شود.

نکته: تمامی این موارد وابسته به این است که یک نصاب حرفه ای مسئولیت این کار را بر عهده بگیرد تا نصب داکت و قرار گرفتن درست آنها بر روی هم در مسیر، مخصوصا در گوشه ها، به خوبی انجام شود.

داکت کشی برق

انواع سیستم داکت کشی ساختمان به همراه کاربرد هر یک

شاید تاکنون با مراجعه به ساختمان های اداری و تجاری و حتی بانک ها سیستم های داکت کشی شبکه های مختلف را دیده باشید. اما در واقع تمامی این موارد یک نوع محسوب می شوند. در این قسمت به انواع داکت کشی برق اشاره کرده و کاربرد هر یک را توضیح خواهیم داد:

  • ساده: داکت های ساده برای خانه و ادارات کوچک استفاده می شود. به عنوان مثال در سازمان های کوچک برای نصب دوربین های مداربسته از این مدل کمک می گیرند.
  • پارتیشن دار: وقتی قصد داشته باشید چندین نوع کابل و سیم مثل کابل برق، تلفن، شبکه و غیره را از یک مسیر عبور دهید، سیستم داکت پارتیشن دار بهترین گزینه است. این نوع سیستم ها هم نیاز شما را برای خرید چندین داکت رفع می کنند، از طرفی هم احتمال نویز ایجاد کردن کابل ها بر روی یکدیگر گرفته می شود.
  • شیاردار: این مدل سیستم داکت کشی برق برای تابلو برق ها و پروژه های صنعتی کاربرد دارد.
  • قرنیزی: این نوع داکت ها در قسمت پایین دیوارها و به شکل قرنیز به کار می روند. امکان خرید طرح های متنوعی از آنها وجود دارد. به این مدل کف خواب یا زمینی هم می گویند.

داکت کشی برق

هنگام داکت کشی برای کابل و سیم های مختلف چه اصولی باید رعایت شود؟

در صورتی که داکت کشی به درستی و طبق اصول حرفه ای انجام شده باشد، هیچ مشکلی در شبکه ایجاد نخواهد شد و در طی زمان نیاز به تغییر آن نخواهید داشت. از طرفی با رعایت اصول و نکات حرفه ای، روی زیبایی محیط و محکم بودن جایگاه قرارگیری داکت ها، تأثیر زیادی خواهید گذاشت. در ادامه به شکل موردی به این موارد مهم اشاره کرده ایم:

  • داکتی که برای سیستم داکت کشی خریداری می کنید باید کاملا محکم و استاندارد باشند تا به مرور زمان دچار خرابی نشوند.
  • برای زاویه و کنج ها باید بسیار دقت کنید که داکت ها به خوبی داخل یکدیگر جفت شوند و هیچ سیم و کابلی مشخص نباشد و یا زاویه قرارگیری داکت های دو مسیر به گونه ای نباشد که به سیم ها آسیب بزند.
  • تا حد امکان مسیری را برای داکت کشی برق انتخاب کنید که کمترین دید ممکن را داشته باشد. هر چقدر این سیستم مخفی تر باشد، زیباتر است که البته نشان دهنده سطح حرفه ای کار شما یا نصاب خواهد بود.
  • تمامی داکت ها اعم از زمینی و غیر زمینی باید 6 میلیمتر از دیوار و سقف فاصله داشته باشند.
  • بست هایی که برای محکم کردن داکت در جای خود استفاده می کنید باید با فاصله مناسب و منظم از یکدیگر قرار بگیرند. معمولا بهترین نوع بست، پیچ و رولپلاک است.
  • پیچ مورد استفاده برای محکم کردن داکت ها باید براساس جنس دیوار یا کف انتخاب شود. به عنوان مثال برای کف سرامیک، موزاییک یا سنگ، پیچ ام دی اف اصلا مناسب نیست.
  • فقط در مواردی که امکان سوراخ کردن دیوار برای نصب سیستم داکت کشی برق وجود ندارد از میخ یا چسب قوی استفاده نمایید.
  • پارتیشن های داکت باید کاملا متناسب با قطر کابل باشند. به هیچ وجه با فشار کابل با قطر بیشتر را داخل پارتیشن قرار ندهید.

قیمت داکت کشی

هزینه داکت کشی برق برای ساختمان و ادارات مختلف و حتی منازل مسکونی متشکل از قیمت داکت سیم کشی برق و هزینه نصب و کابل کشی است. قیمت داکت بستگی به جنس آن و شرکت سازنده دارد. هزینه نصب و کابل کشی هم بستگی به نوع کابل ها و حجم پروژه یعنی متراژ کار دارد. هزینه کابل کشی و نصب داکت به صورت مجزا محاسبه می گردد.

جهت مشاوره و خرید داکت کشی برق می توانید با مشاوران و کارشناسان مربوطه تماس حاصل فرمایید. همچنین جهت خرید آنلاین انواع محصولات شرکت پتروکاسپین به سایت اینترنتی pcp.ir مراجعه نمایید.

تماس جهت مشاوره و خرید داکت کشی برق : ۰۲۱۴۱۸۰۵۵۵۵

 

مقالات


اطلاعات تماس