براکت برق در تنوع بسیاری تولید شده و به بازار عرضه می شود. این نگهدارنده ها از ویژگی های مختلفی برخوردار می باشند. میتوان با انتخاب براکت ها، از آنها برای محافظت از سینی کابل و نردبان کابل مورد استفاده قرار داد. براکت ها در اصل نگهدارنده های مناسبی برای سیم ها و کابل ها به شمار می روند.
براکت ها در اصل پایه هایی هستند که در صنایع مختلف از آنها استفاده می شود. این پایه ها حداقل دو شی یکسان یا مختلف را در محیط های مختلف به یکدیگر متصل می نمایند. براکت برق یکی از تجهیزات خاصی است که در زمان برق کشی ساختمان ها و محیط های دیگر مورد استفاده قرار می گیرد.
براکت ها اصولا از جنس های مختلف تولید می شوند. اما پرکاربردترین این تجهیزات، براکت های فلزی هستند که قابلیت استفاده در برق کشی ساختمان را نیز دارند. براکت برق می تواند بر روی دیوار یا ستون نصب شده، و تا وزنی که پشتیبانی می کند، بار تحمل کند.
براکت در اصل به معنای پشتیبانی و نگهدارنده اشیا در صنایع مختلف می باشد. و در سازه های فلزی ، چوبی و پلاستیکی به دیوار یا سقف متصل می شود تا بتواند بار وارده را تحمل کند براکت سینی کابل از دو قسمت پلیت و ریل ساخته می شود پلیت به دیوار وصل می شود و ریل آن به بدنه متصل می شود.
وجود کابلهای برق در محیط های صنعتی ، تجاری و شلوغی و خطرهای هشداردهنده این سیم ها نیاز ما را به استفاده از سینی کایل و نردبان کابل دو چندان میکند و این ابزار ها پوشش بسیار مناسب و ایمنی برای سینی کابل میباشد و برای نگهداشتن و محافظت از سینی کابل و نردبان کابل در محیط اطراف به ابزار جانبی به نام براکت سینی کابل نیازمند هستیم.
در میان نگهدارنده های کابل برق، می توانیم از مناسب ترین و بهترین ابزار بنام براکت استفاده کنیم. زیرا این نگهدارنده ها در نمونه های مختلف و مناسب برای مکان های متعدد مورد استفاده فراوان می باشند. برخی از آنها مدل دیواری، برخی ستونی، و حتی برخی به صورت بست تولید می شوند.
براکت ها اصولا برای استفاده در سینی کشی کابل ها مورد استفاده قرار می گیرند. سینی کابل به سیم ها و کابل ها کمک می کند تا نظم و انضباط بیشتری به دست آورند. مخصوصا در کارخانه ها که سیم های برق به تعداد بسیاری زیادی مورد استفاده قرار می گیرد، لازم است از سینی کابل، نردبان کابل و دیگر تجهیزات استفاده شود.
براکت برق نوعی نگهدارنده به شمار می رود که بر روی دیوار نصب می شود، تا از تجهیزات دیگری که برای محافظت از سیم ها و کابل های برق مورد استفاده قرار می گیرند، محافظت نماید. این نگهدارنده ها به دلیل داشتن ویژگی های بسیاری که دارند، محبوب بوده و در محیط های داخلی و خارجی بسیاری مورد استفاده قرار می گیرند.
برای این که بخواهید اقدام به سیم کشی ساختمان نمایید، لازم است ابتدا با تمامی متعلقاتی که در این محیط ها استفاده می شوند آشنا شوید. که در اصل براکت برق یکی از مهمترین تجهیزات و نگهدارنده های سیم کشی برق به شمار می رود.
می دانیم که سیم ها و کابل های برق در محیط هایی مورد انتقال قرار می گیرند، که احتمال آسیب دیدگی آنها زیاد است. از سوی دیگر لازم است آنها را در مسافت های طولانی طی نمود تا به محل مورد نظر برسند. برای آنکه بتوانیم از این سیم ها وکابل ها در برابر خطرات و آسیب ها محافظت نماییم، نیاز به استفاده از تجهیزات و نگهدارنده هایی همچون براکت برق خواهد بود. از این رو این تجهیزات در برق کشی ساختمان های مسکونی و صنعتی بسیار کاربرد دارند.
براکت های برق در نمونه های مختلف و با جنس های متنوعی تولید و به بازار عرضه می شوند. براکت برق گالوانیزه، براکت فلزی و … را نیز باید در این میان نام ببریم. براکت های گالوانیزه که از ورق های گالوانیزه تولید می شوند، دارای ویژگی های خاصی می باشند.
این نوع از براکت برق دارای مقاومت بسیار زیادی بوده و در برابر رطوبت و زنگ زدگی کمتر دچار آسیب می شوند. از این رو در محیط هایی که هوای شرجی نیز می توان از آنها استفاده نمود. مناسب ترین محیط ها برای استفاده از براکت های گالوانیزه، صنایع نفت و گاز، پتروشیمی، دارویی، شیمیایی، نیروگاهی و … می باشد.
براکت های سینی کابل به گونه ای طراحی شده اند که با استفاده از ابزار و لوازم جانبی به راحتی به سینی کابل متصب شده و قابل تنظیم هستند. با استفاده از این ابزار به راحتمی می توانید سینی کابل خود را دقیقاً مطابق نظر خود تغییر شکل دهید یا تغییر مسیر دهید.
یکی از مزایای بارز ابزار براکت سینی کابل این است که به دلیل ماهیت بی نهایت قابل تنظیم ، می توانیم به راحتی به ابعاد سفارشی مورد نظر خود دست پیدا کنیم. و از جوشکاری اجتناب کنیم.
اصولا برای تولید این دسته از براکت ها در کنار دیگر نگهدارنده های سیم و کابل برق، از ورق های گالوانیزه سرد در ضخامت های مشخص استفاده می شود. براکت برق گالوانیزه در ابعاد مختلفی تولید می شود، و می توان بسته به محل مورد نیاز، هر یک از آنها را مورد استفاده قرار داد.
نوع دیگری از براکت های برق نیز وجود دارند که فلزی می باشند. این دسته از نگهدارنده ها از مقاومت بالایی برخوردار بوده و قابلیت تغییر شکل ندارند. از طرف دیگر می توان با استفاده از این نوع براکت برق، کابل ها و سیم های بیشتری را مورد محافظت قرار داد.
انواع مختلف براکت سینی کابل وجود دارد از جمله :
هر قطعه ای برای آن که در محل مورد نظر خود نصب شود، نیاز به قطعات و تجهیزات نگهدارنده دارد. اما برخی از نگهدارنده ها نسبت به نمونه های دیگر از اهمیت بیشتری برخوردار می باشند. براکت برق یکی از قطعات مهمی است، که در محیط های مختلف جهت نگهداری از قطعات محافظ سیم و کابل مورد استفاده قرار می گیرد.
علاوه بر این قطعات باید به زانو های داخلی متحرک، سه راهی ها، ساپورت ها، زانو های داخلی متحرک، درب زانوی، رابط و دیگر نگهدارنده ها اشاره نماییم. هر یک از این نگهدارنده ها دارای کاربرد های خاص خود می باشند. اما بیشتر مهندسان ترجیح می دهند از براکت برق برای نگهداری از تجهیزات برقی دیگر استفاده کنند.
اصولا براکت های برق را می توان در ابعاد 2 الی 3 متری تهیه نمود. این براکت ها با روش آبکاری گرم تولید می شوند. از سوی دیگر قیمت مناسب این دسته از تجهیزات، منجر شده است تا علاقه مندان بیشتری برای استفاده از آنها پیش قدم شوند. زیرا هزینه سیم کشی و مراقبت از سیم ها و کابل ها بالا می باشد. از این رو تهیه تجهیزات مناسب با قیمت کم، می تواند مزیت مناسبی برای استفاده از این تجهیزات به شمار رود.
پشتیبانی ها و نگهدارنده های مختلفی برای انواع محصولات سینی کابل وجود دارد که یکی از این ابزار ها براکت نامیده می شود. براکت ها از سینی کابل به خوبی محافظت میکنند و در ایجاد مسیر دهی در دیوار ها و سقف کمک زیادی به سینی کابل ها میکنند. و از ابزار های جانبی سینی و نردبان کابل محصوب می شود.
بدون استفاده از براکت عملا محافظت از سیم ها و سینی کابل امکان پذیر نیست و خطرات زیادی را در پی خواهد داشت. این ابزار در محیط های صنعتی ، دریایی و صنایع نفت و گاز ، پتروشیمی ، انواع کارخانجات و شرکت ها و صنایع مختلف کاربردهای متنوعی دارد. و در نصب و راه اندازی سینی کابل بسیار انعطاف پذیر میباشد.
براکت ها طول عمر بسیار بالایی دارند و طوری طراحی شده اند که به مرور زمان کیفیت و سختی خود را از دست ندهند. و کابل ها را در یک محیط و امن و ایمن نگه میدارند. و استفاده از تجهیزات جانبی سینی کابل را به حداقل می رساند. این ابزار فوق العاده کاربردی درحین کم هزینه بودن بسیار مفید می باشد. و در برابر فشار ها و عوامل خارجی مقاومت بسیار بالایی دارند و با توجه و سختی و استحکامی که دارند به مرور زمان تغییر شکل نمی دهند. با نصب براکت سینی کابل کار مدیریت سیم ها و محافظت و انتقال آنها به مکانهای مختلف بسیار سهل و آسان خواهد شد.
براکت ها به دلیل کاربرد فراوان آنها در حوزه صنعت بسیار مورد تقاضای افراد در این حوزه بوده و در چند سال اخیر رشد تقاضای بسیار بالایی را از این محصول بسیار کاربردی شاهد بودیم.
براکت سینی کابل از جنس ورق گالوانیزه سرد می باشد و در برابر زنگ زدگی ، رطوبت و محیط های شرجی بسیار مقاوم می باشد. براکت سینی کابل در ضخامت های 1.5 الی 2.5 میلیمتر ساخته می شود و در عرض های 5 ، 10 ، 15 ، 20 ، 25 ، 30 ، 40 ، 50 و 60 سانتیمتر و در ارتفاع های 6 ، 8 ، 10 ، 12 ، 14 و 15 سانتیمتر طراحی شده اند. و از نوع بسیار رایج آن میتوان به براکت سینی کابل سقفی و براکت دیواری اشاره کرد.
طریقه نصب و سوراخکاری این براکت های سینی کابل بسیار آسان است. و نیاز به تخصص خاصی ندارد. در هر جای محیط بخواهید می توانید از این براکت استفاده نمایید. برای نصب آن ابتدا بعد از سوراخکاری، براکت را در محیط مورد نظر قرار داده و با یک پیچ و مهره و واشر می توانید براکت را به محل مورد نظر متصل نمایید.
براکت سینی کابل در شکل های مختلفی طراحی و تولید میشود و بر اساس نیاز پروژه و نوع سقف و ارتفاع آن و اندازه و وزن سینی کابل نوع براکت انتخاب میشود.
با استفاده از براکت ها ، سینی کابل و نردبان کابل را می توان از این سیستم نگهدارنده آویزان کرد. بنابراین ، کابل ها را می توان مستقیماً در زیر سیستمهای از قبل نصب شده مسیریابی کرد. براکت های سینی کابل از یک طرف قلاب دارند که در لبه بالایی ریل های سینی کابل یا نردبان کابل آویزان است. علاوه بر این ، ریل ها و براکت ها به هم پیچ می شوند.
با استفاده از براکت ها ، سینی های کابل یا نردبان های کابل را می توان هم به صورت طولی و هم عرضی نصب کرد. در جهت عرضی ، می توان براکت های سینی کابل را به عنوان مثال با ریل های پروفیل C یا پروفیل های U نصب کرد که قسمتهای اضافی روی آنها قرار دارد. براکت ها در قسمت بالایی آن آویزان شده و با استفاده از پیچ و مهره های ترکیبی به ریل های نردبان کابل بالایی یا سینی های کابل ثابت می شوند.
برای آنکه بتوانید بهترین براکت را برای محافظت از سیم ها و کابل ها مورد استفاده قرار دهید، لازم است به وزن کابل ها و سیم ها توجه ویژه ای نمایید. در صورتی که تعداد سیم ها و کابل ها بسیار زیاد است، بهتر است براکت های فلزی استفاده نمایید. البته محل نصب این تجهیزات و نگهدارنده ها نیز در انتخاب براکت برق بسیار حائز اهمیت می باشد.
ضخامت ورق براکت برق مسئله دیگری است، که لازم است به آن توجه نمایید. این که شما قصد دارید از براکت های دیواری استفاده نمایید یا براکت های سقفی، لازم است به ضخامت نگهدارنده توجه کنید. محافظت از سیم ها و کابل ها بسیار مهم است. به همین دلیل در زمان خرید تجهیزات و نگهدارنده ها بهتر است به ویژگی این تجهیزات دقت بسیاری نمایید.
قیمت براکت سینی کابل به عوامل مختلفی همچون نوع ورق ، سایز براکت ، وزن سینی کابل و نردبان کابل جنس و کیفیت ورق بستگی دارد.